Ge bort en kaka

Har ni hört talas om Postkakan? 
Det hade inte jag, men nu vet jag mer. Det är något som är helt i min smak så det måste jag tipsa er om. Man kan alltså skicka en god kaka istället för blombud när någon fyller år eller behöver lite extra uppskattning. Perfekt, eller hur? Du behöver inte ens baka själv.

Hur gör man?
Man går in på postkakan.se och väljer bland fem olika tårtor/kakor. 
Jag valde Kola Cocos – chokladbotten med kolafyllning och kokostopping. 
Se’n kan man skriva en hälsning till den man vill skicka en kaka till innan man slutför beställningen. 
Efter någon dag så har personen en god kaka i brevlådan. 
Fiffigt, eller hur?

Kakan då? 

Var den hel eller mosad?
Kakan var inte det minsta skadad, t.o.m all kokos satt kvar på tårtan så den har verkligen klarat postgången utan problem.
Var den god? 
Jag älskar ju choklad och tycker om det mesta med choklad, även den här. Den krämiga chokladkolafyllningen höjde smaken och gjorde kakan saftig och god. Kokostoppingen blev dock lite torr och tråkig efter nån dag (vi åt inte upp hela på en gång). Men den gick enkelt att skrapa bort 🙂

I samarbete med Postkakan men åsikterna är mina egna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *