Bästa köket

I torsdags hade jag en mysig och välbehövlig tjejmiddag och som vanligt efter bra fester och middagar så är inte köket en trevlig syn. För vem vill slösa viktig tid med vänner till att röja i köket? Inte jag i all fall, utan det fixar jag när gästerna har åkt. Men i torsdags orkade jag inte utan istället prioriterade jag några minuter med de stora barnen innan jag gick och la mig för att orka upp till jobbet på fredagmorgon.

Planen var att städa köket när jag kom hem från jobbet på fredag. Men vet ni vad?! Det behövde jag inte, för Olivia hann före. Bästa köksstädaren! Hon är helt otrolig på att få fint i köket. Jag fick så underbara före- och efter-bilder skickade till mig på jobbet. Underbar present!

Före-och-efter-bilder!
Köksbänken
Köksbänken, diskmaskinen och barbordet
Köksbordet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *