Julklappstips – Tidningsprenumeration

Hur går det med era julklappsinköp? Jag har börjat köpa en del och har en plan med resten så jag tror att jag är klar om nån vecka. Så skönt! Fast vi har ju inte sett än att jag lyckas med det ?

Här kommer ett tips på julklapp till någon vän eller till er själv. Jag älskar de stunder då jag sätter mig i soffan och bläddrar i en mattidning som har kommit med posten. Vardagslyx deluxe! Om du börjar prenumerera på Allt om mat nu får du dessutom de fina champagneglasen från Iittala, som jag själv har och älskar. Halva grejen med tidningsprenumerationer är de fina sakerna man får, eller hur? Klicka här för att komma till erbjudandet.

 

Du kan behålla tidningsprenumerationen själv men ge bort glasen i present, eller tvärtom behåll glasen och ge bort en prenumeration. Eller behåll allt själv ?
Eller du är kanske mer intresserad av inredning och då passar ju andra tidningar bättre, kanske är då Allt i hemmet tidningen för dig. Där man nu får två härliga handdukar och en ljuslykta om man börjar prenumerera nu. Klicka här för att läsa mer om det erbjudandet.

Inlägget innehåller affiliate-länkar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *