Oturen fortsätter

Att våra sjukdomar och skador aldrig tar slut! Jag blir så himla less allt vabbande, känns som vi har varit mer sjuka än friska det här året. Nu senast är det denna glassälskande slalomåkare som har skadat revbenen eller nån muskel där i närheten. Vi vet inte riktigt vad som har hänt men förmodligen har hon fått en smäll, en inflammation, en överansträngning eller en sträckning efter en veckas sportlov med en massa slalom. Hon är ordinerad vila o smärtstillande och vi hoppas att hon snabbt blir bättre.

Hon har så ont när hon hostar, skrattar eller rör på sig, stackarn, så det blir inte skola eller nån träning på några dagar. Istället får hon ligga hemma och titta på tv eller iPad och ta det riktigt lugnt för att smärtan inte ska bli allt för hemsk. Förutom Alvedon är glass perfekt smärtlindring för Ida och när man har ont så är det klart man får äta en massa glass.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *