Påskdukning

Jag är snabbt in med ett dukningstips i dessa påsktider. Kanske i sista sekunden men har ni ingen middagsbjudning kvar i påsk får ni komma ihåg det till nästa år. Så enkelt och så vackert! Och det bästa av allt – Ida fixade det helt själv och jag kunde ägna mig åt att göra klart maten.

Vik en knallgul servett på tre och lägg en färgglad fjäder på servetten. Vi valde orange som färg på fjädern eftersom det passar så fint till det påskgula (dessutom är det en favoritfärg). Det blev en jättefin dukning till vår vita servis.

Så vackert i sin enkelhet
Bordet är redo för påskmiddag
Visst fick vi en fin bukett igår? Love it! Lyser upp hela köket.
Våra fina påskkycklingar blir fina detaljer på det dukade bordet.

Nu är det dags att fixa lunch! Grilla och äta varma mackor ute i solen – härligare än så blir det knappt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *