God glass tack vare Kökets box

Senaste Kökets box innehöll mycket mumsigt och gott. Dessa boxar blir bara bättre o bättre, spännande att se vad nästa box innehåller. Första boxen var jag inte så imponerad över men den här var det mer wow-känsla över. Vill ni också börja prenumerera kan ni läsa mer här.

Många bra-att-ha-saker i senaste Kökets box
Ida har längtat efter den hemmagjorda supergoda glassen jag gjorde till nyårsafton. Vilken tur då att boxen innehöll både kondenserad mjölk och oreo. För den här gången hade vi planerat att smaksätta glassen med Oreo istället för After Eight. Boxen innehöll också karamelliserad mjölk, funderar vad jag ska göra för gott med den. Visst vet ni skillnaden på kondenserad och karamelliserad mjölk? Annars kan ni läsa mer om det här.

Produkter från Kökets box och grädde från Norrmejerier bli en supergod glass. Recept kommer!
Mums!
Tycker om deras text i lådorna ”Det ska vara gott att leva!” är en av dem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *