Blodgrapedrink Zero Sugar

Snön vräker ner utanför fönstret, men inte ger vi upp valborgsfirandet för det. Istället för att vara ute vid nån majbrasa är vi inne o myser istället. Och vad passar bättre att fira in våren med än en vårig och fräsch drink som gör att man kan drömma sig bort till sol o värme.

Blodgrapedrink Zero Sugar

4 cl Bacardi
Fanta Pink grapefruit Zero Sugar
is
citron

Lägg is och citronskivor i ett glas.
Häll i lite Bacardi.
Fyll upp med Fanta

Få ingredienser och ingen sockerlag eller pressande av citrusfrukter gör att det går fort att blanda ihop drinken. Jag tycker ju om alkohol-svaga drinkar så jag tar rätt mycket Fanta i mina drinkar men proportionerna kan du avgöra och smaka av själv.

Få ingredienser till vårdrinken.
Älskar mitt glas
Denna nyhet använde jag i drinken, så fräsch o god.

Receptet hittade jag hos en av mina stora inspiratörer Matplatsen.net.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *