Fira till frukost

I dag firade vi Sveriges nationaldag med att ta fram flaggan på frukostbordet. Så mycket mer firande blir det nog inte, eller flaggan får stå kvar hela da’n förstås och vi lär väl äta lite godare middag som vanligt när det är en ledig dag. Firar ni?

Jag köpte nya temuggar på Åhléns rea igår. Älskar blått och älskar temuggar. Börjar ha lite för många i skåpet så det är en aning trångt där.

Vi verkar aldrig bli klar med renoveringar… I dag blir nog rummet vi håller på med helt klart och då kommer jag och Leif flytta upp dit och se’n är stora omflyttningen igång. För se’n ska alla byta rum och tvättstugan kommer också få byta rum. Undra vad vi har gett oss in på. För det är ju inte bara att alla ska byta rum, vissa rum måste renoveras också.

Nu ska jag fixa lite lunch innan jag ska försöka hitta på nå kul med Ida som verkar lite rastlös i dag. Shopping och fika gör henne kanske på bättre humör.

Ha en underbar Nationaldag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *