Sommarlov

I dag var det dags för skolavslutning. En väldigt annorlunda skolavslutningsdag för oss då vi bara hade en avslutning i år – Idas ? Efter att i hur många år som helst haft två och även tre avslutningar att gå på var det väldigt ovanligt i år att endast ha en tid att passa.

Som vanligt var det sån bra skolavslutning i vår fina kyrka och med absolut bästa prästen. Hon avslutade med att be alla elever ställa sig upp i kyrkbänkarna. Gissa om barnen såg förvånade ut och inte riktigt visste om hon menade allvar. Men det gjorde hon! När alla väl stod upp räknade de till tre och se’n skrek alla SOMMARLOV ☀️?☀️?

Lagom till sommarlovet kom även sommarvärmen. Vi har haft en sån härlig dag och jag blir så glad för alla studenters skull att de får fira i sol o värme. Ja självklart njuter jag också av värmen och att vi kunde sitta ut länge o mysa i solen. Jag hoppas det är lika fint väder nästa år då det är dags för Isak att ta studenten.

Nu ska jag avsluta kvällen i tv-soffan – det var länge sedan, över en vecka sedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *