Bra dag och underbar kväll

I dag var det dags för första dagen på en hel arbetsvecka. Det var länge sedan jag arbetade 5 dagar på raken. Fast det är ju det vanliga så det ska nog gå bra den här veckan också, trots att det kändes lite kämpigt i morse. Första dagen flöt på snabbt o bra, jag hade en massa roliga arbetsuppgifter som jag var tvungen att bli klar med i dag. Jag hann!

Det märks att många ska gå på semester snart, förmodligen nästa vecka, för det är en hel del möten inplanerade den här veckan – man vill göra klart innan semestern.

Efter en nästan sömnlös natt var jag på jobbet strax efter sex vilket i sin tur betyder att jag hade full dag vid tre-tiden. Vet ni hur skönt det är att lämna jobbet och cykla hem den tiden? Det är ju jättelänge kvar av dagen och en massa tid till att njuta av sommarkvällen. Man kan nästan lura sig själv att man har semester.

Och vilken kväll vi fick! Jag hade inte alls väntat mig en solig och varm kväll, men det fick vi. Leif rensade i rabatterna med lite hjälp av mig, men jag la mer tid på att städa på altanen och gården innan vi satt oss i loungen och njöt av kvällssolen medan Ida njöt av ett bubbelbad. Bästa presenten i fjol. Hur ska vi toppa det i år? Mindre än 2 veckor kvar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *