Självklarhet eller dröm?

Efter regn kommer solsken☀️

Efter måndagens skyfall fick vi en helt underbart solig tisdag. Jag passade på att vara ute så mycket som möjligt. Jag hann med både lunch och fika ute på altanen samt lite blompyssel men framför allt vilade jag och lyssnade på ljudbok. Vissa vab-dagar är bättre än andra.

Bild från i juli då in schersmin blommade och doftade så underbart.

Det kan låta som en dröm och väldigt slött att vara hemma o vabba en 12-åring i 8 veckor men dagarna går i ett med att pyssla om Ida, ringa samtal och fixa en massa praktiskt. Men självklart har vi det ganska mysigt också. Som vanligt försöker vi hitta det positiva i detta elände och det mest positiva är all tid jag och Ida får tillsammans? Men jag ser även till att jag får lite vila och tid för mig själv emellanåt också.

På förmiddan igår var vi på återbesök på röntgen och hos ortopeden. Idas ben ser fortsatt bra ut, men det har inte börjar läka så mycket än. Men det var visst helt naturligt. Hon får fortfarande inte stödja eller ens markera med foten när hon hoppar på kryckor, så det är fortsatt rullstol som gäller för det mesta.

Ida har en spiralfraktur, därav de två strecken/brotten mitt på benet.

Idas dröm om att ha halvbensgips på Olivias födelsedag 20 september verkar kunna gå i uppfyllelse. Så nu hoppas vi på att läkningen fortsätter som det ska, så att Ida slipper helbensgipset under andra halvan av september. Just nu känns ett halvbensgips som a piece of cake.

Tänk att en sån självklarhet som att kunna böja på knäet kan vara en sån stor dröm för vissa?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *