Dagen var här

Igår var den här, dagen vi väntat på sedan 6 augusti.

Det var äntligen dags för Ida att ta bort gipset och träffa ortoped och fysioterapeut. Men allt är definitivt inte över än, vi har en lång väg kvar ? Nu ska fotled ock knä tränas upp tillsammans med motoriken. Har ni nånsin tänkt på hur mycket som måste fungera för att man ska kunna gå? Så den som tror att vi kan lämna igen rullstolen redan nu, tror fel.
Trots att det känns lite deppigt och hopplöst just nu så vet jag att Ida kommer fixa det här galant ? Hennes målmedvetenhet, tjurighet och längtan tillbaka till dansen kommer göra att hon tränar, tränar och tränar för att kunna gå så snart som möjligt ?
Vi hoppas att hon snart ska kunna dansa så här bra igen och ha så här roligt ?

Film från vårens dansuppvisning i Street, Ida är trea från vänster i ledet närmast kameran.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *