Födelsedag

Åh vilken härligt solig dag vi haft ute på altan. Nu har vi precis diskat bort det sista från det trevliga födelsedagsfirandet. Jag blev uppvaktad av familjen, föräldrar, syster med familj, kusiner, kusinbarn och moster. De vet vad jag tycker om! Jag fick köksgrejer (kan aldrig få för mycket av skålar, formar, glas, muggar osv), smultron (mums!), bakingredienser (vilken bra idé att ge till en som älskar att baka), picnickorg med tillbehör och zonterapi-behandling (lyx!).

Jag bjöd på jordgubbsbullar, kaka med chokladhavreströssel, banankaka, schackrutor, kaknystan, syltgrottor, lchf-chokladkaka, knäckig rabarberpaj och jordgubbstårta. Mamma och pappa stannade över middagen då jag bjöd på spenat-, tomat- och mozzarellapaj, honungsmarinerad fläskfilé, citronfraiche, parmesan- och basilikapotatis, räk- och laxtårta, sallad, taco-köttfärs, taco-chips och gul gazpacho.

3 reaktioner till “Födelsedag”

  1. Tack så mycket och grattis till hästköpet. Vi kommer nog snart och tittar på nyförvärvet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *