Alla hjärtans dag

Brukar ni fira Alla hjärtans dag? Vi brukar inte fira så mycket förutom att vi äter lite festligare mat, ofta blir det en trerätters middag. När jag frågade barnen igår vad de ville äta så svarade de i kör ”Småplock”. Småplock är alltså inte bara min favorit utan nu har även barnen insett storheten med det. Dessutom ville de att vi skulle sitta i vardagsrummet och äta så att det blir riktigt mysigt.

Tre godishjärtan låg och väntade på tallrikarna
till mina småhjärtan när det var dags för middag.

Eftersom jag jobbade till 17 idag hann jag inte göra så många smårätter, men alla verkade nöjda med middagen i alla fall. Vi hade chicken nuggets, kycklingklubbor, pommes frites, tacochips, salsa, gurkstavar, körsbärstomater, räkor och smörgåstårta. Vi blev så mätta allihop att vi inte orkade nå efterrätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *