Kaffefilter till varma mackor, hamburgare o dyl

Vilket underbart väder vi har idag. Solen skiner och det är vindstilla. Isak och Leif for i väg på Isaks hockeymatch i morse. Till lunch gjorde jag och tjejerna varma mackor i mackjärnet och gick ut och åt dem i gassande solsken.

Varma mackor kan bli ganska varma att hålla i med handen och då är ett kaffefilter perfekt att använda.

Till en hamburgare som lätt kan bli lite grisig när dressing, ketchup och annat börjar rinna ut är det också perkekt att använda kaffefilter. Sätt hamburgaren eller mackan i kaffefiltret, mycket bättre än en servett.

All mat blir så mycket godare när man får äta det ute i strålande sol. Åh vad vi har längtat efter detta!

På eftermiddagen kom mormor och morfar förbi så då hann vi fika ute också. Så mysigt! Imorgon åker jag till Ikea så då hinner jag inte vara ute och njuta av solen så det var skönt att jag hann med flera solsvängar idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *