Härlig dag på isen

I dag var det strålande sol när vi vaknade så till lunch gjorde vi en enkel skink- och pastasallad som vi packade ner tillsammans med skridskor och åkte ut på isen. Pastasallad är en perfekt picnic-mat för oss för alla barnen älskar det och äter jättemycket. Ida provåkte skridskor ett litet tag men tyckte det var lite för halt och ville hellre springa omkring med skor på fötterna. Efter att vi hade ätit vår lunch åkte Olivia skridskor längs isvägen medans mamma och jag tog en promenad.

Olivia

På eftermiddagen kom Emma hit och gjorde oss tjejer vackra. Sedan åt vi grillad kyckling, sallad, spagetti och baguetter till middag. Så även till middag blev det picnic-mat:) En färdiggrillad kyckling är perfekt att ta med sig ut på picnic. Fast vi åt den hemma i vardagsrummet samtidigt som vi såg Lule ta sig vidare till semifinal. Heja!

Till efterrätt hade Olivia gjort en kladdkaka – Salakaka, som vi åt med jordgubbar och glass. Mums! Olivia börjar bli vår kladdkake-expert, hon lyckas alltid få den perfekt kladdig.

En kommentar till “Härlig dag på isen”

  1. Gott med kladdkaka =) Kika gärna in på min matblogg där jag just nu har en tävling i samarbete med Bambino =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *