Skolavslutningsbuffé 2011

Vilken värme vi har, man kan ju tro att vi är utomlands. Klockan är snart 22 och det är 26 grader varmt och vindstilla. Vi har haft kring 30 grader både inom- och utomhus hela dagen och det har knappt fläktat nå. Det var väldigt varmt att stå i köket och förbereda skolavslutningsbuffén i dag. Jag var lite avundsjuk på barnen som var nere hos mina föräldrar och badade. Fast jag är glad att vi har flyttat ner vårt sovrum till källaren för där är det så svalt och skönt. Igårkväll hade Olivia skolavslutning och idag hade Isak, så nu har de båda ett långt sommarlov framför sig.

På dagens buffe fanns kycklingspett, marinerad fläskytterfilé med sesamfrön, krossad potatis, Jack Daniels Glaze, yoghurt- och thaichilisås, lammfärspaj, kavringsnittar med räk- och laxröra, parmarullar med ost och spenat, honungs- och vattenmelon, grönsaker, bröd, kex och ostar.

Vi började kvällen med en sommardrink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *