Getingbo modell större

God morgon på er. Hoppas ni har en bra helg och laddar batterierna inför en ny arbetsvecka. Igår hade vi en trevlig kväll då vi åt surströmming och till efterrätt hade vi bounty-cupcakes. Recept kommer senare!

Förra helgen när vi fortfarande hade det soligt och varmt kunde vi knappt sitta ute för det var så mycket getingar. Nu har vi hittat boet och det var inget litet bo, inte konstigt att vi hade så mycket getingar.

Bild tagen genom fönstret, för jag vågade inte gå ut.
Det var getingar överallt.
Det beiga bredvid den rosa filten i det vita skåpet är alltså getinboet.
Ser nästan ut som två bo, ett nere i skåpet och ett uppe på kanten.
Kanske svårt att se, men jag lovar det är stort!

Hörde på tv:n att det är ett geting-år i år eftersom vi har haft så varmt så har det varit tacksamt för getingar. Det var inte så kul att höra att det kommer finnas många getingar även nästa år pga årets värme. Fast vi får väl glädjas åt att vi knappt har sett en mygga i år, eftersom myggor inte tycker om när det blir för varmt och torrt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *