Rolig läsning en dag för sent

Måndag och tisdag var jag hemma med Ida som var sjuk. Varje dag när posten kom hoppades jag att jag skulle få någon rolig tidning, det brukar ju vara dags för det i slutet av månaden. Det är så mysigt att ta en kopp te och bläddra i recepttidningar och få inspiration och planera. Men ingen tidning dök upp förrän igår, dvs en dag för sent. Igår var jag tillbaka på jobbet och hade fullt upp när jag kom hem så nu får det bli helgläsning istället.

Är det någon som har hunnit hitta nå intressant recept i nån av tidningarna, så kan ni ju tipsa! Det här senaste numret av Laga lätt innehåller bara vegetariska recept. Jag tycker det ska bli spännande att se för vi är lite dåliga på att äta vegetariskt. Men jag skyller det på mina barns allergier, fast det kanske är okunskap. Men jag skulle gärna göra zucchinibiffar eller liknande, men då är det ägg i. Är det nån som har ett ägg- och sojafritt recept på vegetariska biffar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *