Ljusblåa runda formar

Igår gick jag på stan en vända på lunchen och som vanligt har jag svårt att motstå fina köksgrejer, framför allt blåa sådana. Hittade ljusblå bullformar med vita prickar som nog kommer bli jättebra att baka i till Isaks kalas om en månad. Dessutom hittade jag ljusblå små runda formar i samma färg och serie som min stora kvadratiska form som jag älskar att använda.

Idag blev det bara drygt två timmars jobb för mig sen var jag tvungen att följa Olivia till vårdcentralen för hon har huvudvärk och yrsel. Hon var hemma från skolan igår också men i dag blev det värre så jag ville träffa en läkare. Förmodligen är det ”bara” ett virus och förhoppningsvis är hon bra om någon dag.

Till middag i dag blir det nog potatis, morötter och rödbetor i ugn tillsammans med ugnsbakad lax och fetaostkräm. Vad äter ni för gott den här fredagen?

2 reaktioner till “Ljusblåa runda formar”

  1. Vad fina!
    Lax med festaost kräm låter riktigt gott. För min del tar jag ledigt från matlagningen ikväll och kör på hämtmat av något slag 🙂

  2. Vi har ätit morotssoppa med ingefära samt räkor, majs och naanbröd som tillbehör. Vi åt också stekt strimlad kycklingfilé, paprika och rödlök med tortillias och ris med salsa och creme fraiche som tillbehör. Liten buffé så här på sena fredagskvällen med andra ord, haha. Det finns hopp för fam C… ;). Trevlig helg /Åsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *