Isaks nya rum

Det var en glad kille som kom hem från hockeylägret i Övertorneå, de hade haft det riktigt bra och kul. När han kom hem blev han ännu gladare när han upptäckte att hans nya rum var klart. Isak har fått vänta längre än planerat på att vårt gamla sovrum ska bli färdigt för honom att flytta in i. Förra veckan blev det färdigmålat så i helgen jobbade jag och Olivia med att städa bort byggdammet och flytta in alla Isaks grejer.

La en gammal reklamkudde på sängen. Tyckte att budskapet stämde.

Säng, sängbord och stol. 

Dator- och tv-hörna

Bra med mycket garderober i ett barnrum.
Där har vi förutom kläder ”gömt” filmer, spel, lego och mycket annat
som slipper ligga framme och bli dammigt.

Det återstår en del i hans rum som ni kanske ser. Både rullgardin och gardiner ska sättas upp dessutom ska det upp saker på väggarna även en taklampa och myslampor saknas. Och kanske det viktigaste för Isak saknas, nämligen antennkabeln till tv:n.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *