Billig saffran

Tittar bara in en snabb sväng för att säga hej. Jag städar i köket för fullt för imorgon ska jag och Ida baka lussekatter, jippi, och då vill jag ha rent och fint i köket. För att riktigt kunna ägna mig åt städning idag och för att inte stöka ner ännu mer så köpte vi färdig middagsmat. Det händer lite då och då men nu var det ett tag sedan vi köpte Take-away, idag blev det en familjepizza.

Imorgon ska jag även prova min Crock-pot för första gången och det lutar åt att jag gör pulled pork med en massa goda tillbehör. Jag hade tänkt göra pulled pork för några veckor sedan men då kom en jobbig magsjuka emellan. Då hade jag tänkt göra den i en vanlig ugn men nu är det ju självklart att jag provar min Crock pot istället. Eftersom fläskkarrén ska tillagas i flera timmar (7-10) så är det ju perfekt att inte behöva ockupera ugnen hela dagen. Speciellt då jag hade tänkt ha bakdag imorgon.

Vilken trevlig överraskning det var att köpa saffran i år, ett paket kostade bara 15 kr. I fjol gick väl ett paket på 40 kr så man blev ju nästan ruinerad på ett bullbak.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *