Ont om tid

Förlåt att jag har varit så osynlig några dagar. Fast ni är ju rätt osynliga också, med få kommentarer 😉 Dagarna går i ett så jag har absolut inte hunnit sitta vid datorn något.

Olivias nya vintersko

I måndags kom jag hem från jobbet 17.30 och då höll Leif på för fullt med nyinstallationen av fjärrvärmen så att vi skulle få både värme och varmvatten så fort som möjligt. Alltså var ingen mat påbörjad. Då blev det en snabb tråkmiddag som uppskattades av barnen – korv och markaroner. Igår jobbade jag åter igen till drygt 17 sen mötte jag Olivia på stan för att köpa skor. De har haft basketturnering idag och hennes inne-gympaskor var för små så hon fick skavsår. Det gick ganska fort att hitta ett par gympaskor, när vi väl höll på att prova skor tittade vi även på vinterskor till henne och som tur var hittade vi ett par som dög (för oss båda).

Sen hem till kall pizza som väntade på oss. Efter det var jag tvungen att åka på Kvantum för vi hade slut både skinka och havremjölk som Isak äter till frukost. När jag kom hem därifrån fick jag en mysstund med Ida eftersom det var dags för välling, bokläsning och sova för henne.

The man behind the mask – Jarmo Myllys

Ikväll ska jag på hockey för att se när Jarmo Myllys tröja hissas upp i taket. En sån kväll vill man inte missa. Han var Luleå hockeys stora målvaktshjälte under många år framför allt guldåret 1996. Det roliga är att det var min kompis Anna som frågade om vi inte skulle gå på hockey. Under hela vår uppväxt har jag jag terroriserat henne med att tjata om att hon ska följa på hockey. Ibland har hon följt, men jag tror det mest var för att slippa mitt tjat för ett tag.

Till helgen är det advent och jag längtar. Har ni koll på adventljusstakar, stjärnor, dukar och annat som ska fram nu? På fredag när jag slutar tidigt tänkte jag ägna mig åt städning och gardinstrykning för att sedan på lördagförmiddagen kunna adventspynta. Lussekatterna är ju redan bakade, men jag kommer nog baka någon annan adventkaka i helgen.

2 reaktioner till “Ont om tid”

  1. Hej, Jag tror jag har hyfsad koll på alla julsaker. Värre är det med var alla vinterskor har försvunnit. Men jag måste skylla på att det är 3 grabbar som sköt undanständningen av vintern i våras. Hade själv inte så mycket koll på det. Hittar vi dem inte måste hela familjen köpa nya vinterskor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *