Årets första julbord

Nu har jag precis kommit hem från jobbets julfest och det blev julbord som jag hade önskat mig. Årets julfest höll i år till på Kulturens hus i Luleå med gott julbord och som vanligt tycker jag att sillen, den gravade laxen och efterrätten är godast. Vi underhölls av Raffset som sjöng låtar vid borden, de var jättebra och det blev härlig stämning när de sjöng direkt vid borden istället för på en scen. Nu när snön har kommit också så börjar julkänslan infinna sig på riktigt. Efter all mat var det skönt att promenera hem och det var så ljuvligt, nån minusgrad och snön som äntligen faller

Gravad lax, sill och ägg. Mums!

Köttbullar med rödbetssallad, skinka med äppelmos,
rostbiff och Janssons frestelse.
Gott men inte mer.

Suddig bild på kladdkaka med bär och grädde,
pepparkaka, mintkyssar och chokladmousse.
Mums!

Vad som är mindre roligt är att både Ida och Isak har halsont. Hoppas det går över fort. De har ingen feber och verkar inte så sjuka men båda klagar över att de har ont i halsen när de sväljer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *