Härlig fredagsvana

På fredagar slutar jag tidigt, oftast redan klockan ett, och det är så härligt för helgen känns så mycket längre. Efter jobbet for jag och hämtade Ida och Isak, Olivia var redan hemma eftersom hon är sjuk. Se’n åkte vi hem och åt lite lunch/mellanmål innan jag la mig i soffan för en eftermiddagsvila medan barnen såg tv. Det är så skönt att slumra några minuter på eftermiddan för då slipper man bli så där fredagstrött efter middan som jag annars alltid blir.

Dagens middag bestämde barnen enhälligt igår. De enades snabbt att det var Djungelkyckling de ville ha för det var jättelänge sedan vi åt det. Det är lite taco-känsla över det eftersom vi serverar en massa tillbehör i småskålar.

Medan jag åkte till Storheden och gjorde bort en massa ärenden stekte Leif kycklingen, så sen när jag kom hem gick det fort att göra i ordning resten.

2 reaktioner till “Härlig fredagsvana”

  1. Vilken mysig fredag! Sluta tidigt på fredagar låter underbart lyxigt. Själva har vi börjat med fredagspizza! Med färdigköpt deg. Perfekt när man snabbt vill ha något gott!

  2. Korta fredagar är en jättelyx som jag njuter av varje vecka.

    Pizza med färdigköpt deg brukar vi också äta lite då och då, eftersom det då går så fort att fixa god mat som hela familjen tycker om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *