Stolt fyra…och etta

När jag började blogga för drygt tre år sedan så var det för att få lite ordning på mina egna recept. Dessutom ville jag lägga upp mina bästa mjölk- och äggfria recept så jag enkelt kunde hänvisa dit när det var bakdags på skola eller dagis.

Inte kunde jag då tro att jag skulle få så många läsare som följer mig dag ut och dag in. Just nu ligger jag på fjärde plats över bloggare i Luleå och eftersom ingen av de tre bloggarna framför mig är en matblogg kan jag stolt säga att jag driver Luleås största mat- och bakblogg. Visst är det ok att skryta ibland 😉 Men det är ju tack vare er som jag ligger i topp!

Siffrorna är från Bloggportalen
och anger besök per IP-adress och timme senaste 7 dygnen

Jag hoppas ni fortsätter följa mig och mina recept även i fortsättningen. Responsen och kommentarerna från er är bland det bästa med bloggningen nu för tiden. Många av er är lite ”fega” för att lämna kommentarer och skickar hellre ett mejl till mat-ro@hotmail.se. Det är helt ok men det kan vara andra som har samma frågor och funderingar som ni själva och då kan det vara bättre att lämna en kommentar så att fler får se både frågan och svaret.

Ni har väl inte missat att Få lite matro även finns på Facebook. Klicka här så kommer ni direkt till facebook-sidan som ni kan Gilla för att inte missa några av mina fb-uppdateringar.

Om ni har speciella önskemål på vad jag ska skriva eller tipsa om så är det bara att säga till, antingen via mejl, på facebook eller lämna en kommentar till ett blogginlägg.

Tack för att ni läser Få lite matro

4 reaktioner till “Stolt fyra…och etta”

  1. Om du har Luleås största mat- och bakblogg så har du ju även Norrbottens största eftersom man anger Luleå som ort oavsett var i Norrbotten man bor.

    Så gör ett nytt inlägg så att folk får veta att du har Norrbottens största (och bästa) matblogg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *