Ni har väl inte glömt att det är fettisdag?

Hur många semlor har ni ätit i dag? Jag brukar alltid ha hembakade semlor men i år har jag inte hunnit baka några så det blev köpta semlor för oss och det gick bra det också:) Men jag har lovat barnen att vi ska baka semlor på lördag. Isak saknar sina vemlor. Han fyller semmelbullen med vaniljsås och kallar det då för vemla istället för semla. I år fick han premiärsmaka vanlig semla med riktig grädde, pga hans mjölkallergi har han aldrig provsmakat med grädde tidigare. Han tyckte det var ganska gott men inte lika gott som en vemla.

Även idag var Olivia duktig och hämtade Ida från dagis och idag blev det riktigt tidigt. Redan innan mellanmål hämtades Ida och sen gick de till mormor och morfar där de bjöds på fika. Se’n gick de hem och när det var dags för middag så lagade Olivia korv och makaroner så när jag kom hem strax efter fem kunde jag sätta mig till dukat bord. Så underbart att ha en sån duktig tjej! Hade jag inte haft Olivia hade det blivit rejält stressiga dagar.

4 reaktioner till “Ni har väl inte glömt att det är fettisdag?”

  1. Verkligen guld! Jag vet inte hur jag annars hade klarat att sluta 17 sen hämta Ida, sen laga och äta mat för att sedan hinna skjutsa Isak till hockeyträning kvart i sex. Omöjlig ekvation!

  2. Börje Olssons konditori brukar ha vanliga semlor, vaniljsemlor och laktosfria semlor. Dem har verkligen nästan tänkt på alla utom gluten.

    Vad duktig dotter du har. Hon är verkligen guld värd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *