Få lite matro med hembakat

Rödavinbärspaj
Nu äntligen har jag sett till att förverkliga en av mina drömmar!
Alla tillstånd, papper o dyl är nu fixade så nu ska jag börja baka till försäljning. Hoppas ni som bor i närheten av Luleå är intresserade av att köpa hembakat av mig. Kanske till nästa kalas, fredagsfika på jobbet eller bara för att få lite gott till kvällskaffet mitt i veckan (vardagslyx!).
Jag kommer att ta upp beställningar via bloggen mat-ro@hotmail.se men jag kommer även stå på Köpmantorget inne i Luleå centrum vissa fredagar och lördagar. Mer info om det kommer när det närmar sig.
Till en början har jag tänkt erbjuda lite olika sorters fikabröd och två varianter på limpa. Kom gärna med förslag vad ni skulle vilja köpa för bröd. Det mesta går nog att ordna. Prislista kommer inom kort här på bloggen.
Kladdkaka

Det känns jättenervöst, lite samma känsla som när man skulle få betyg i skolan. Jag vill ju så gärna att alla ska vara nöjda och tycka att det smakar gott. Men smaken är ju så olika. Jag är ingen konstnär (och har inget tålamod) så det lär inte bli några stora och fina tårt- och cupcakes-kreationer jag gör. Jag satsar mer på vardagsgott med lite guldkant.

Kanel- och lingonkaka

6 reaktioner till “Få lite matro med hembakat”

  1. Åh vad glad jag blir för alla positiva kommentarer och reaktioner. Det känns så bra! Jag har redan fått in två olika beställningar på påsk-tårtor som jag ska leverera på måndag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *