Glass-jakt

Hur har ni det så här i början av påskveckan? Helt otroligt att det snart är påsk. Vi har inga planer för påsken förutom att vara hemma och jobba med lite bygge och lite bakning. Gissa vem av oss som gör vad?

Olivia har smakat GBs nygamla glass Calippo Shots och sagt att den är såå god. Enda sen hon sa det har vi varit på jakt efter fler så att även Ida och Isak skulle få smaka men det har alltid gapat tomt i frysboxarna. Men idag var det plötsligt påfyllt i Konsums frysdisk. Vilken lycka! Och ingen blev besviken på glassen trots höga förväntningar.

”Calippo Shots Jordgubb & Citron
Svalkande iskulor med en frisk smak av jordgubb och citron. En favorit som efterfrågats av fler än 60 000 på Facebook. Hette tidigare Solero Shots”

Det jag är lite besviken över är att den innehåller mjölkprotein. Nu spelar det ju ingen roll för Isak men som gammal allergi-mamma vet jag hur besviken man blir när även isglass innehåller mjölk. Dessutom är det lätt att missa det eftersom de flesta tar för givet att isglass är mjölkfritt. Så varning, varning mjölkallergiker!

2 reaktioner till “Glass-jakt”

  1. Så onödigt att isglass ska innehålla mjölk! Spooky från glassbilen innehåller ju också mjölk, vilket jag inte trodde först….

  2. Ja, det är så himla onödigt med mjölk i isglass. Det är så skönt att kunna säga till andra att all isglass är ok att äta men nu kan man inte det. Man blir specialist på innehållsförteckningar när man har allergiska barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *