Solig lördag

Äntligen finns det hopp om vår och sommar. Idag har vi haft riktigt varmt och härligt väder. Som vanligt på våren när solen skiner är det dock svårt att få på barnen tillräckligt med kläder, de klär gärna av sig lite väl mycket. Ida var ett tag ute i bara en sommarklänning och lekte i sanden. Riktigt så varmt var det inte, men nästan.

Jag började morgonen med att baka bull-längder till kommande kalas, som vi tjuv-smakade till eftermiddagsfikat i solen på altanen. Även lunchen intogs utomhus i solen. Det är så underbart att sitta ute och fika eller äta. Till middag blev det grillat så klart – karrékotletter och ugnsrostade rotsaker. Mums!

Tyvärr har jag glömt att använda kameran idag så ni får inga soliga bilder. Vi får hoppas att solen skiner även imorgon så ska jag passa på att ta lite kort. Nu väntar tv-soffan på mig!

En kommentar till “Solig lördag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *