Kelda Creamy Gazpacho

Igår fick jag ett trevlig paket hemskickat som innehöll Keldas nya kalla tomatsoppa med tillbehör (krutonger, snackpaprika och tabasco) och två vinglas. Trevlig lansering av Kelda (och deras reklambyrå)! Vinglasen blir perfekt eftersom vi har likadana sedan tidigare, så slapp jag få två udda glas i skåpet. Nu längtar jag till lite sommarvärme så man kan sitta ute och äta o dricka. Myyys!

Soppan ska serveras väl kyld och passar perfekt en varm sommardag. Den kan serveras som den är eller med dina favorittillbehör, t.ex. brödkrutonger. Regnrusket vi har just nu inbjuder inte till att äta kall Gazpacho så jag inväntar bättre väder innan jag provsmakar den.

Är hem en sväng på lunch för jag behövde fixa en del saker, sen ska jag tillbaka till jobbet innan jag ska till min mosters 80-årskalas. Gissa vem som har bakat fikabrödet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *