Majstressen

Majstressen – känner ni till den? Barnföräldrar känner definitivt igen sig. Det är utvecklingssamtal, föräldramöten, uppvisningar, avslutningar m.m m.m. Är man dessutom lika nyfiken och engagerad som jag så är det ofta möten med föräldraråd och föräldrastyrelser planerade till maj. Förutom allt det här ska man ju hinna med det vanliga jobbet, både på arbetet och hemma. Idag blev jag tillfrågad av en lokaltidning om jag kunde ställa upp på ett reportage om just barnfamiljers majstress. Men pga allt annat som måste hinnas med hinner jag inte ställa upp på det 🙂

Nu har jag precis kommit hem från förskolans föräldraråd och satt in en vaniljsockerkaka i ugnen som ska vara till min mosters 80-årskalas imorgon. Vi hade sån tur att en av papporna hade bakat en kladdkaka som vi kunde smaska på under mötet. Perfekt när man inte hunnit äta middag. Eftersom jag precis har fått mina visitkort så såg jag till att dela ut de på mötet, dessutom fick jag en beställning på drömtårta.

Nu ska jag hjälpa Isak med läxan och se till att Ida kommer i säng. Duktiga Ida som nu sover hela nätterna i sin egna säng. (Peppar, peppar, så fort man ”skryter” om sina barn brukar de inte vara lika duktiga nå mer).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *