Trött efter en dag på Ikea

Det blev en shopping-dag på Ikea i dag för mig och Leif så nu är vi trötta både efter bilåkning och shopping. Barnen lämnade vi hemma, Isak och Ida var hos mormor och morfar och Olivia var hemma med en kompis. Det blev en del smått o gott handlat t.ex. säng till Olivia, skrivbord till mig och Ida, ramar, kuddar, täcke, galgar, kaffekoppar, temuggar, tallrikar och lamp-armaturer. Dessutom köpte vi special-gardinstänger till källarfönstren i vårt sovrum, så nu slipper vi kanske ha tejpade sopsäckar som mörkläggning 🙂

Sängen gick precis in liggande i bilen. Perfekt!

När vi kom hem var vi riktigt trötta och hungriga så då blev det en snabbmiddag med grillade Grill-tajm-korvar från Nyhléns Hugosons. De har många roliga varianter av grillkorv som passar de flesta smaker. Vi hade de som var smaksatta med t.ex. oliver & feta, cayenne eller ost.

4 olika smaker, 3 av varje

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *