Efterrättsfunderar på facebook

Visst kommer ni ihåg att gilla Få lite matro på Facebook?! 

Klicka här så kommer ni direkt till Få lite matros Facebook-sida där ni enkelt kan klicka på Gilla-knappen högst upp. Då missar ni inga av mina facebook-funderingar och kommentarer.

Nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra till efterrätt idag och jag kommer inte på vad jag är sugen på. Funderar på om det ska vara nå med frukt, bär eller choklad eller kanske en god och enkel pannacotta eller bara en ”enkel” pralin eller kaka till teet eller…..

Om jag sätter igång med städandet av köket kommer jag kanske på vad jag är sugen på. Om ni skulle äta efterrätt i dag vad skulle ni då vara sugen på?

2 reaktioner till “Efterrättsfunderar på facebook”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *