Avokadomacka i solen

Jaha då var det redan sista semesterda’n, nu är det bara helgen kvar innan arbetet drar igång igen. Passar på att sitta ute och äta medan solen skiner och jag är ledig. En stooor kopp chai-te och två hårdbrödmackor med mosad avokado. Det är såå gott, har ni inte provat så gör det. Jag mosar en avokado och kryddar med örtsalt, sen är det bara att bre det på mackan. Enkelt och gott. Kan det blir bättre?

Även Ida vill visa upp sin avokadomacka, som hon hellre äter än spagetti och köttfärssås.

Till middag blir det rabarberkyckling och på tal om rabarber så ska jag nog göra en till omgång rabarbersaft i dag. Så kan jag städa bort den stora kastrullen och alla tomma plastflaskor sen för då blir det nog ingen mer saft i år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *