Matsedel v.37 sept 2012

Tur att jag hade en lugn dag i går för i dag har det varit full fart sen tidigt i morse, alldeles för tidigt för att vara en söndag. Började jobba i fotbollskiosken redan kl. åtta i morse. När mina tre timmar där var klara åkte jag och hämtade tjejerna hos mormor och morfar, sen hem och fixa lunch och sätta igång en tvätt- och en diskmaskin innan Isak skulle skjutsas till hockeyträningen och sen hem och byta om på Ida som skulle i väg på dans. Tack o lov fick hon åka dit och hem med en kompis för jag var tvungen att hämta Isak från ishallen som skulle hem och få middag innan det var dags för fotbollsträningen.

Jag älskar vår tavla och vissa dagar är det viktigare 
än andra att tänka på det som står där.

Matsedel v.37 sept 2012
Må: Broccolisoppa
Ti: Köttgryta med rödvin och kantareller, blomkålsris
On: Korv och makaroner (barnen gör mat)
To: Köttfärsbiffar
Fr: Varm smörgåstårta
Lö: Kyckling
Sö: Lax och spenat


Nu har jag precis dukat bort dagens middag som var väldigt lugn för helt plötsligt var det bara jag och Olivia som skulle äta middag. Mysigt att kunna sitta och prata i lugn och ro med min stortjej. Vi åt ugnsstekt lax och broccolimos som var en riktig höjdare.

En kommentar till “Matsedel v.37 sept 2012”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *