Tjejmiddag pågår…

Nu pågår det tjejmiddag här i vårt hus, men tyvärr är det inte mina tjejkompisar som är här utan det är Olivias kompisar som är här för att fira henne. Själv sitter jag i köket med datorn som enda sällskap.

I dukningen ingick en goodie-bag till var och en, som även var bordsplacering. Varje påse innehöll lite smått o gott bl.a. godis, Flux tandskölj, läppstift, foundation och luktpinnar.

Till middag serverades Astrids ugnskyckling Ketjap manis, ris och sallad. Kycklingen har jag tipsat om flera gånger och har ni inte gjort den än så är det bara att planera in den till i morgon! Den är jätteenkel att göra eftersom man slipper steka kycklingen (så skönt att slippa stekos) och den har en jättegod smak.

Efterrätten har jag ju redan berättat om. Att det blir fjolårets succétårta – Nutella- och marängglasstårta. Hoppas den blir lika uppskattad i år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *