Trött morgon

Oj vad vi alla var trötta i morse. Fick kämpa för att få upp alla i tid, men vi lyckades. När jag gick för att väcka Ida hade jag gärna krupit ner i hennes säng och somnat om. I lördags när jag städade Idas rum, tog jag även ut och vädrade alla (och det är många) mjukisdjur. Det roliga när man storstädar barnrum är att barnen ser ”nya” leksaker efter städningen. Nu bygger hon pärlplattor på löpande band och sover med en massa djur i sängen, inget av det var hon särskilt intresserade av innan städningen. Städning är alltså ett billigare och bättre alternativ än att köpa nytt. Det ska jag försöka komma ihåg nästa gång det är dags för städning.

En liten hund på varje arm, då sover man gott!

Dagens irritationsmoment är att tvättmaskinen hade en garanti på 3 år. Gissa hur länge sedan det är vi köpte den? 3 år och 2 månader! Har de anpassat maskinens livslängd efter garantitiden? Den känns nästan så. Så i dag försöker jag hitta en bra tvättmaskin till ett bra pris. Jag försöker använda alla kontakter jag har för vi hade inte planerat för en ny tvättmaskin, det är ju ugn, häll och micro som vi har tänkt köpa.

En kommentar till “Trött morgon”

  1. Glöm inte kolla med din hemförsäkring! Det gjorde vi och kunde laga tvättmaskinen trots åldersavdraget. Den var då drygt tre år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *