En olycka kommer sällan ensam

Tvättstugan håller på att svämma över av tvätt. Var tvungen att handla 3 nya byxor till Ida så att hon slipper gå naken till förskolan 🙂 Men nu är ett nytt kretskort beställt, så till veckan hoppas jag ha en fungerande tvättmaskin igen. Men inte nog med vår trasiga tvättmaskin i morse märkte vi att en av frysboxarna inte fungerade, så nu har vi även fullt med förstörd mat och glass. Inte kul, men det kunde ha varit värre….

Vilken tur att det är Kanelbullens dag i dag så man kan trösta sig med en kanelbulle. Jag varken orkade eller hann baka egna men på Ica Maxi hade de nybakade bullar som faktiskt smakade riktigt bra. Fast inget slår hembakade bullar, eller hur?
Paketet från DHL var inget fönster, men det var ändå ett välkommet paket. Det var två förpackningar med Vitamin Well, både med och utan kolsyra, och sötade med Stevia så de är kolhydratfria. Nu ska vi försöka hålla oss friska med hjälp av goda vitamindrycker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *