Tidig morgon

Jag vaknade riktigt tidigt i morse och efter att ha försökt somna om i en timme utan att lyckas klev jag upp och gick o duschade. Sen gjorde jag äggröra och te som jag åt samtidigt som jag surfade lite på datorn och med endast ett ljus som sällskap. Det är inte ofta det är så här tyst o lugnt i huset. Det är faktiskt skönt att, ibland, börja dagen så här lugnt långt ifrån de vanliga stress-morgnarna. 

Vad kul med alla reaktioner jag fick,via kommentarer, mejl, länkningar och Facebook, på mitt barnkalas-inlägg i tisdags . Det märks att det är många som är intresserade av allergivänligt fika. Med tanke på det kommer det nog dyka upp fler tips- och inspirationsinlägg längre fram. Kanske inför jul med allergivänlig julmat och julgodis.
Ha en bra dag – snart är det helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *