På väg till AW

Hej på er! Är bara in en snabb sväng för att skriva några rader till er innan jag ska tillbaka till jobbet och gå på After work. I dag har snickarna varit här och bytt vår gamla entredörr till ett fönster så vi har ett ganska utkylt hus just nu. De är inte klara än så de måste jobba över trots att det är fredag för vi kan ju inte ha ett stort hål i ytterväggen under helgen med minusgrader utomhus. Bilder på bytet kommer i helgen.

Här hemma kommer de göra pizza till middag, vad jag får är fortfarande en hemlighet för mig. Men vi ska på en bra restaurang så jag har höga förväntningar. Nu ska jag rusa så jag inte kommer för sent. Ha en bra fredag så hörs vi imorgon med ett nytt smarrigt recept som jag har tänkt prova.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *