Kycklingfredag

Här har vi precis dukat bort middagen och barnen har satt sig framför tvn för att se Wild kids och vänta in Gladiatorerna. Gladiatorerna har blivit favoritprogrammet för Ida som har haft nedräkning hela da’n, redan när jag väckte henne frågade hon hur länge det var kvar tills det skulle börja.

Kommer ni ihåg Kronfågels reklam för flera år sedan om att man ska äta kyckling på fredag? Det var före OLW tog över fredagarna. I dag åt vi kyckling, som så ofta annars på fredagar. Jag blev nog lite indoktrinerad av reklamen 🙂 Dagens fredagskyckling var en ugnsstekt hel kyckling som vi åt tillsammans med ugnsrotsaker, mangoraja och en sallad.

På söndag ska julen ut enligt traditionen. Har ni kvar nå julsaker eller är allt redan bortplockat? I morgon ska jag städa bort det sista som är granen och lite adventsstjärnor och ljusstakar. God jul-skylten plockade jag in i dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *