Lördagsgodis? Nej tack!

God morgon! Här sitter/halvligger jag och Leif vid varsin dator och iPad i ett tyst hus. De stora barnen sover fortfarande och Ida har sovit borta. Vi har redan ätit frukost, så inte blev det nån sovmorgon för oss nu när vi äntligen hade chansen.

Har ni börjat fundera på lördagsgodis än? Vi har bestämt hela familjen att vi inte ska äta nå godis förrän till sommaren då vi åker till Turkiet. Få se om vi klarar det. Det svåra är att veta var gränsen går mellan godis, kakor och efterrätt? Ibland är det svårt att veta skillnaden.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mig och läsa lite i en bok innan lill-pluttis kommer hem. (Ett tag funderade jag på att vara duktig och städa när huset ändå var tyst och tomt, men jag tog mitt förnuft till fånga och prioriterade en bok istället).

Återkommer snart med vinnarna i ostkroks-/ostbågstävlingen, men måste vänta in barnen som brukar tycka att det är kul att dra vinnarlappar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *