Fredagsmys

Har ni bänkat er framför tv:n och har fredagsmys? Tänkte tipsa om nå som är så mycket godare än chips (lätt för mig att säga som inte alls tycker om chips) – nämligen ananas. Färsk ananas är ju så gott och vi köper hem det alldeles för sällan. Förmodligen för att Leif inte tycker om ananas och det börjar klia i munnen på Isak och Olivia när de äter det. Men jag och Ida älskar det så vi kan ju köpa hem och äta denna goda frukt.

Nu har vi lämnat Åre och är tillbaka i Offerdal för en natt, redan i morgonbitti påbörjar vi resan hemåt. Ida har blivit såå duktig på slalom, svårt att förstå att hon i måndags knappt kunde stå på skidorna och nu åker hon som att hon aldrig har gjort annat. Tur att vi just i år har bokat en till skidsemester.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *