Kåbdalishelg

Nu är vi hemma efter en helt underbar helg i Kåbdalis där vi har umgåtts, ätit, solat och åkt skidor. Kåbdalis är en skidanläggning ca 15 mil från Luleå där Astma- och Allergiföreningen i Luleå arrangerade ett familjeläger för familjer med barn som har astma och/eller allergier.

Jag är rätt trött nu efter en intensiv helg, men här kommer lite bilder. Jag kommer definitivt skriva mer om vår kanonhelg och alla underbara sponsorer som Oatly, Pågen, Luleå kommun, Ica Sörbyhallen, Ica Maxi, Apoteket i Smedjan, Apoteket Hjärtat Björkskatan, NylénsHugosons, Barnens hus, Coop centralt, Coop Forum Örnäset, Snabbgrossen, WSP, Biltema.

På fredag var det ett välfyllt fredagsmys med chips, festis och goodiebags.
På lördag bjöds det på varm korv i stora lass i underbart väder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *