Soliga dagar på isen

Nu är påskhelgen snart över och imorgon är det dags för jobb igen medan barnen har påsklov resten av veckan. Vilket väder det har varit hela helgen! Igår packade vi matsäck och gick ner på isen där vi grillade varma mackor, fikade och hade det mysigt. Ida och Henry provåkte lite skridskor medan Isak åkte iväg på en långtur på egen hand. Idag blev det bara en promenad på isen innan vi fikade ute på mina föräldrars altan med utsikt över den härliga isen.


Till middag idag blev det grillade kycklingfiléer som vi åt med sallad, dressing och libabröd. Vilken sommarkänsla…förutom att vi satt inne och åt.

Nu ska jag packa i ordning allt till imorgon som börjar med några timmars jobb för att sedan fortsätta med en Spa-vistelse innan jag avslutar dagen med mousserande rosévin och tilltugg. Inte illa för en tisdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *