Matsedel v.15 april 2013

Idag var Ida tillbaka på förskolan efter att ha varit hemma med hosta/astma i slutet av förra veckan, tyvärr är hostan inte helt borta och i morse vid fyra-fem väckte hon mig med sitt hostande. Det börjar kännas nu att jag vaknade liiite för tidigt. Ska bara se klart Elementary sen ska jag skynda mig i säng. Har ni börjat se den nya Sherlock Holmes-serien Elementary? Vad tycker ni?

Med en stressig vecka framför oss är det skönt att ha planerat in lite middagar.

Matsedel v.15 april 2013 
Må: Fetaostfylld lax, potatis och broccolimos
Ti: Korv och makaroner (Olivia lagar)
On:
To: Hemmagjord pizza (Isak lagar)
Fr: Chicken Vindaloo
Lö: Småplock till tv-hockeyn
Sö:Vi har en vecka med många aktiviteter framför oss så vi får se om vi klarar att hålla oss till planen, men det är i alla fall skönt att ha en plan. På söndag är det hockeyfinal hemma kl.16 så vi får se vilka som ska gå på hockey och vilka som är hemma och äter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *