Tzatziki – gott tillbehör

Det var alltså tzatziki jag förberedde tidigare i dag. Så somrigt och gott tillbehör till grillat. Men det är minst lika gott på nybakade baguetter. Prova – ni lär inte bli besvikna. Visst gör ni egen tzatziki istället för att köpa? Det är riktigt enkelt och med få ingredienser. Här hittar ni ett enkelt o gott recept.

När Leif var ute och grillade passade han på att kratta lite också. Välkommen våren! Nu vill vi att värmen fortsätter så att det blir grönt och fint i gräset och på alla buskar. Åh så jag längtar. Tyvärr ser inte prognosen så lovande ut.

Nej, nu kallar tv-soffan och en kopp te. Hoppas ni har en bra onsdagskväll som känns som fredagskväll. Inte illa att få ha fredagskänsla två gånger samma vecka. I morgon lovar jag ge er receptet på den goda tigerbanankakan. Missa inte det 🙂

4 reaktioner till “Tzatziki – gott tillbehör”

 1. Så roligt att jag hittade dig.
  Sökte marinad till älg och kom till din blogg.
  Jättefina och spännande recept.
  Jag är också Lulebo, isen har ej gått vid vårt hus på mjölkudden. Men alldeles snart har vi öppet vatten.
  Tack för en trevlig blogg.

  1. Vad kul att du hittade hit, hoppas du tycker om min blogg så du stannar kvar.
   Jag bor också på Mjölkudden (bästa stället i världen).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *