Inte så dålig tajming trots allt

Jag som trodde vi skulle gå miste om det fina vädret men istället fick vi njuta extra mycket av det. Eftersom alla mådde bättre i dag var det perfekt att gå ut och slippa alla baciller som florerar inne hos oss. Så skönt med frisk luft, bästa medicinen.

Dagen har gått i blåbärets tecken. Gissa sjukdomen? Till lunch blev det Verum Hälsofil med blåbär eller blåbärskräm med havremjölk, som vi satt ute och åt. Ida har ätit lite dåligt i dag men hon har haft ordentligt med energi ändå för hon har orkat hoppa studsmatta mest hela dan. Trots att hon är så pigg måste hon vara hemma imorgon också med tanke på smittorisken.

Till eftermiddagsfikat gjorde jag en paj och gissa smaken! Självklart blev det en blåbärspaj som vi satt ute och njöt av.

Igårkväll kokade vi revbensspjäll som jag penslade med marinad idag och som vi sen grillade till middag. Och gissa var vi satt och åt. Självklart satt vi ute även till middag. Och nu när solen och värmen äntligen är här firade jag det med att öppna en box rosévin.

Nu hoppas vi på en lugn natt utan nya insjuknande och att vi får en ännu härligare dag imorgon. Väljer ni kvartsfinal i Hockey-VM eller semifinal i Eurovision Song Contest ikväll?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *