Bakar, bakar o bakar

Tycker ni att jag är lite osynlig här på bloggen? Jag har fått en stooor beställning till på fredag så jag bakar, planerar och paketerar för fullt för att hinna klart. Jag bakar smarriga blåbärsrutor med kardemumma (favoritkombo) så det luktar ljuvligt i hela huset och jag får anstränga mig för att inte norpa en bit.

Jag ska dessutom premiärbaka gluten-, ägg- och mjölkfria whoopie pies. Håll tummarna för mig! Blir de misslyckade tar jag till mitt säkra kort – sega cornflakesgodiskakor. För självklart ska även de glutenintoleranta få hembakat.

Ni vet väl att jag säljer hembakat bröd till er. Här kan ni läsa mer om min brödförsäljning och några prisexempel på kakor och limpor som jag har till försäljning. Men jag bakar även annat efter överenskommelse.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *